یکشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۴

صلح جو، رئيس کميسيون پيگيري و نظارت شوراي شهر قزوين:

عملکرد صدا و سيما در توليد برنامه هاي قرآني تقويت شود

رييس کميسيون پيگيري و نظارت شوراي شهر قزوين گفت: عملکرد صدا و سيما در توليد برنامه هاي قرآني تقويت شود.

به گزارش شوراي اسلامي شهر قزوين؛ حسين صلح جو رئيس کميسيون پيگيري و نظارت شوراي شهر قزوين اظهار کرد: صداو سيما مي تواند تاثير بسزايي در ترويج فرهنگ قرآن خواني در جامعه و بلاخص خانواده داشته باشد به همين منظور،اين رسانه ملي نهادي است که به آساني مي تواند افراد را با قرآن و معارف بر حقش آشنا کند.

وي افزود: از حق نگذريم تاکنون برنامه هاي قرآني زيادي در تلويزيون برگزار شده است اما سوال اين است که چند نفر از افراد جامعه به اين ميزگردها توجه مي کنند و يا چه مدت از شبانه روز را پاي برنامه هاي پر محتوا و مفهوم شبکه ها قرار مي دهند.

روش القاي مفاهيم قرآني از حالت رسمي خارج شود

اين عضو شورا ادامه داد:در نقطه مقابل اين سوال پيش مي آيد که چند درصد از مردم پاي فيلم هاي پر مخاطب و سريال هاي طنز مي نشينند در نتيجه بايد گفت که آيا وقت آن نرسيده است که روش القاي مفاهيم قرآني را از حالت رسمي و يکنواخت خارج کرده و در قالب مسابقات شاد و مفرح با آموزشي صحيح گنجانده شده و برگزار شود.

به گفته وي، آيا اشکال دارد در سريال هاي اجتماعي و حتي  طنز که داراي مخاطبان زيادي است در ميان ديالوگ هاي بازيگران، از فرامين الهي استفاده شود؟

صلح جو اضافه کرد: آيا معناي واقعي طنز که گوياي حقايق زندگي است مخالفتي با آيات قرآن و آموزه هاي ديني دارد در اينجاست که خلا نويسندگان خبره در جامعه به خوبي احساس مي شود.

فيلم هايي با محور مفاهيم قرآني ساخته شود

رئيس کميسيون پيگيري و نظارت شوراي شهر قزوين بيان کرد: کتاب قرآن مملو از قصص زيبا و زندگي ساز است و در آن به تعداد بيش از چند صد قصه قرآني ديده مي شود براي پر و بال دادن و تبديل شدن به فيلم هاي بسيار پر محتوا و در عين حال با مخاطبي همچون يوسف پيامبر (ع) که بيش از دهها بار طي اين سالها از تلويزيون پخش شده اند مسولان را وا مي دارد تا با همکاري حوزه و دانشگاه در رشته هاي فيلم سازي يا ساخت انيميشن با محتواي قصه هاي قرآني دوباره تاسيس شود.

چرا حقوق مربيان قرآني بايد بسيار ناچيز  باشد؟

صلح جو ادامه داد: در جامعه اي که حقوق يک ورزشکار نيمکت نشين ميلياردي است چقدر هزينه صرف ارايه معارف و مفاهيم قرآني مي شود؟ مگر نه اين است که حقوق مربي قرآن جزو معدود حقوق هايي است که بايد از بيت المال برداشته شود؟ پس چرا حقوق اين مربيان بسيار ناچيز است؟ تا جايي که بايد بگوييم في سبيل الله درس مي دهند.

موسسات قرآني از سوي هيچ ارگاني حمايت نمي شوند

اين عضو شورا بيان کرد: چرا بايد حقوق يک مربي رشته ديگر با حقوق مربي قرآن قابل مقايسه نباشد؟ از طرف ديگر، چرا بايد موسسات قرآني کشور که چند سال است لياقت خود را در تربيت افراد برجسته در حفظ و تفسير قرآن به همگان اثبات کرده اند از سوي هيچ ارگاني حمايت نشوند و مجبور شوند براي پرداخت حقوق هر چند ناچيز خود از قرآن آموزان شهريه دريافت کنند؟

به گفته وي، چه بسيارند کساني که دوست دارند خود و فرزندانشان را قرآن بياموزند، ولي توان پرداخت همين هزينه ناچيز را ندارند.

رييس کميسيون پيگيري و نظارت شوراي شهر قزوين با اشاره به عملکرد صدا و سيما تصريح کرد: عملکرد صدا و سيما در توليد برنامه هاي قرآني بايد تقويت شود ضمن اينکه اين رسانه ملي در زمينه توليد برنامه هاي قرآني، پخش آن و رشد و القاي مفاهيم قرآني در خانواده ها و بالاخص جامعه ايراني-اسلامي خوب و قابل ستايش نبوده است و همين موضوع موجب مهجوريت کتاب خدا ميان شهروندان شده است.

پايان پيام/2514/بهمن95

تصاویر مرتبط